Торти за всеки повод


Warning: Undefined array key "social_icon_position" in /home/sladkar/public_html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 30

Вкусни торти за всеки Ваш повод!

Ако рожденният Ви ден наближава или просто сте решили да зарадвате семейството с вкусна торта, не се колебайте да я поръчате от Сладкарския Цех. С повече от 20 години опит в производството на сладкарски изделия, ние сме правилният избор за всеки Ваш сладкарски каприз. В следващите редове ще Ви покажем някои от най-популярните ни торти.

Шоколадови торти – едно класически решение за всеки делник и празник. Те могат да бъдат изцяло заляти с шоколад или заляти с шоколад само отгоре и с панировка отстрани (може да бъде кокосови стърготини, шоколадови пръчици, смес между двете или фъстъчен крокант. В нашия сладкарски цех предлагаме също и мраморни шоколадови торти, които се заливат със смес от кафяв и бял шоколад. Ако сте любител на шоколада и вече се облизвате, не се колебайте да поръчате още днес!

Мраморна торта с букет рози Изцяло залята шоколадова торта Торта с разтечен шоколад

Фарситурени торти – те са също едно много добро решение за всеки повод. Най-често поръчваните фарситурени торти са с брюле или карамел. Поръчвайки такава торта, Вие имате голямо разнообразие от избор за украси. Най-популярните са рози и лилиуми. Фарситурените торти могат да бъдат както кръгли така и правоъгълни. Ако обичате карамела, брюлето или и двете заедно, заповядайте в нашия цех и поръчайте Вашата торта!

Торта с фарситура блюле и карамел Торта с блюле и рози от крем Торта с фарситура карамел и лилиуми

Торти на крем – ако желаете Вашата торта да бъде намазана и украсена с пухкав крем или многообразие от цветни сметанови нюанси, нашият екип може да го направи. Най-добрият пример за специалитети на крем са нашите сватбени торти. Ето няколко страхотни торти за юбилеи и други поводи.

Торта на крем и с рози от крем Торта цифра с букети от рози Нащипана торта

В Сладкарския Цех ние предлагаме невероятна комбинация от достъпни цени и вкусни торти. Това ни прави точния избор за Вас във Варна. Посетете нашия цех още днес или ни се обадете на телефон!