Сватбени торти


Warning: Undefined array key "social_icon_position" in /home/sladkar/public_html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 30

Красиви сватбени торти за Вашия специален ден

Една сватбена церемония не може да мине без разрязване на тортата. Ето защо, за да сте сигурни, че разрязването на булчинската торта ще бъде един от най-хубавите моменти в сватбения ден, посетете Сладкарския Цех и изберете някоя от нашите сватбени торти. Ето и няколко примера за пететажни торти – подходящи за събития с над 100 гости.

Пететажна оранжева сватбена торта Пететажна сватбена торта Пететажна лилава сватбена торта

Ако планирате да поканите около 60 гости, то нашите триетажни торти са правилния избор за вашата сватба. Те също биват много разновидностти. Ако желаете да видите богатото разбнообразие от триетажни торти, които предлагаме, заповядайте в нашия цех още днес! Ето няколко примерни варианта за Вашата сватба.

Триетажна сватбена торта с лилиуми Триетажна синя сватбена торта Сватбена торта с рози

Ако желаете да видите пълното разнообразие от булчински и сватбени торти, които нашия цех предлага, посетете ни още днес. Можете да ни намерите във Варна на ул. улица №21. Ще се радваме да Ви помогнем в избора на сватбена торта за Вашия най-специален ден!