Детски торти


Warning: Undefined array key "social_icon_position" in /home/sladkar/public_html/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 30

Детски торти подходящи за всеки повод на Вашите малчугани!

Детските торти, които предлагаме в Сладкарския Цех могат да бъдат разделени на три основни вида:

  • Детски торти с животни – най-общо казано, това са торти за най-малките рожденици, които се радват на патенца, зайченца, таралежчета и други животинки от захрано тесто. Тъй като нашите фигурки са подходящи за консумация, няма нужда да се притеснявате излишно. Ето и няколко примера за торти с животни от захарно тесто:

Детска торта с животни и картинка Детска торта с животни Мечо Пух Детска торта с много животни

  • Детски фото торти – те могат да бъдат както кръгли така и правоъгълни. Фото тортите са предпочитани основно от деца между 5 и 15 години. Сред най-избираните картинки от нашия каталог за момчета са – коли, футболисти, мотори и някои супер герои. Госпожиците традиционно си падат по героини от анимационни сериали, популярни певици и принцеси от приказките. Каталогът с картинки за детски фото торти можете да разгледате на място в нашия сладкарски цех. Имайте предвид, че можем да изготвим фото торта с картинка, която не е в нашия каталог, но за целта е нужно да ни я донесете няколко дена предварително на флашка. Ето и няколко примера за детски фото торти:

Фото торта с джип Детска торта с картинка кола Детска торта с картинка Мини Маус

  • Специални детски торти – ако желаете да зарадвате Вашето дете с невероятна торта за неговия рожден ден, можете да бъдете сигурни, че ние сме правилния избор. През годините, ние сме изпълнявали специфичните желания на мнозина клиенти. Ето защо, можете да сте сигурни, че нашия сладкарски цех ще надхвърли очакванията Ви! Нашите специални торти могат да бъдат в различна от стандартната форма или с различна от стандартната украса. Позволете ни да ви представим няколко примера за такива детски торти:

Детска облечена торта с пеперуди Триетажна детска торта Торта цифра

Без значение дали Вашето дете предпочита торта със захарни фигурки или с картинка на любимия футболист, нашия сладкарски цех е правилното място! Обадете ни се на телефон и поръчайте невероятна детска торта още днес!